Guyub tegese?

Guyub tegese?

  1. gregeten mulane ora tumindak
  2. greget tumindak bebarengan
  3. urip sing selaras
  4. urip ngedohi pasulayan
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: B. greget tumindak bebarengan.

Dilansir dari Ensiklopedia, guyub tegese greget tumindak bebarengan.

Guyub artine rukun

Ruku artine guyub

Yaiku sesandingan bebarengan lan bisa ngelakoni pakaryan saling mbiyantu marang liyan.

tembung guyub rukun iki bisa diumpamaake mlaku karo lembehan yaiku mlaku kanthi lembeyan tangan,kang nduweni maksud bareng utawa kebersamaan. Yen mlaku tanpa lembeyan tangan kuwi bisa ditegesi ora ana kebersamaaane. Guyup rukun kuwi sejatine bisa diarani roh urip kang bisa awujud ing sikap saling menghormati, empati, tepa selira, lan liya-liyane.

muga  bisa mbiyantu. semangat.

tegese guyub -